Vanliga frågor

När kan jag förvänta mig resultat?

De flesta ser nya hårstrån växa ut efter 4-8 veckors användning av Skäggtillväxtpaketet. Det är viktigt att ha i åtanke att skägg inte växer ut på en natt. Det är en process som tar tid.

Alla män har inte samma väg till ett fylligare skägg, det skiljer sig från person till person. 

Vi rekommenderar att du använder Skäggtillväxtpaketet i minst 150 dagar innan du bedömer din utveckling av skäggväxten. 

Hur fungerar det?

Derma-rollern skapar mikroskopiska hål i huden vilket ökar blodcirkulationen och maximerar effekten av Activator Serumet, som i sin tur aktiverar dina sovande hårfolliklar. 

Hur ofta ska jag använda Skäggtillväxtpaketet?

Derma-rollern ska användas 2-3 gånger i veckan för bästa resultat. Kom ihåg att desinficera Derma-rollern med hjälp av the Sanitizer som ingår i paketet.

Activator serum ska användas varje morgon. Tvätta inte av serumet, det fungerar som en leave-in produkt, vilket betyder att man inte ska tvätta bort produkten.

Kan jag raka mig under tiden jag använder Skäggtillväxtpaketet?

Vi rekommenderar inte att du rakar dig under tiden du använder dig av paketet. Då riskerar du att förstöra de nya, omogna hårstråna. Om du känner att du vill ha mer kontroll på skägget så fungerar det att trimma skägget. 

Du kan använda paketet till vilken längd som helst på skägget.

Finns det någon nackdel med Skäggtillväxtpaketet?

Det finns många studier om detta ämne och hittills har man inte kommit fram till något negativt. 

Hur länge räcker Activator Serum till?

En Activator Serum brukar räcka till 140 pump. 

Hur länge ska jag använda samma Derma-roller?

Det är viktigt att din Derma-roller är ren och skarp. Märker du att den inte längre är lika vass så bör du köpa en ny derma-roller. En Derma-roller uppskattas hålla i cirka 6 månader.

Måste jag vara konsistent med Skäggtillväxtpaketet?
Vi rekommenderar att konstant använda tillväxtpaketet för att uppnå bästa möjliga resultat. För att ett fleecehår ska utvecklas till ett moget hårstrå så kan det ta från 2 månader till ett år, och kanske mer än det. När du har märkt att dina hårstrån på skägget har blivit fylligare och tjockare så behöver du inte vara lika konsistent med activator serumet. Vi rekommenderar dock att du fortsätter använda the Activator Serum hela tiden.