Fri expressleverans - 1 till 2 arbetsdagar

Om det inom herrmodet måste finnas något som har dominerat det senaste decenniet eller så, så måste det vara skägget och mustaschen. Skägg och mustasch har varit det enda stora modeuttrycket som har accepterats över hela världen av män. Människor från hela världen har denna enorma likhet med skägg och mustascher. Män stylar dem på många sätt, medan de flesta män håller sig till de allmänna skäggformerna finns det några få män där ute som gillar att ha en unik skägg- och mustaschstil. Skägg som en gång ansågs sjaskigt är nu allmänt accepterat även på kontor. Om du är en skägg- och mustaschälskare och gillar att styla ditt skägg och mustasch i de bästa stilarna som finns så är här de 5 klassiska skägg- och mustaschstilarna.

1- Stubb:

De människor som fortfarande inte är säkra på att satsa på ett helskägg, för dem är stubb den bästa stilen att bära. Sittande mellan en ren rakning och ett kort skägg är stubb både praktiskt och synligt på längden och uppfyller samtidigt målet att se robust ut. Beroende enbart på din hårväxt kan skäggstubben ta en eller två veckor att växa till sin längd, och stilen är också mycket lätt att underhålla.

Trimmat skägg

2- Kort skägg:

Om du vill ha den flamboyanta sommarlooken som får dig att se cool och smart ut så är det korta skägget den bästa stilen för dig. Exceptionell både för professionell och personlig stil, det korta skägget ger dig en extremt robust manlig look. Det korta skägget ger dig också friheten att styla det på flera sätt. Det bästa sättet att behålla ditt korta skägg är att se till att håret på kinderna och halsen är snyggt kammat hela tiden.

Trimmat skägg

3- Trimmat skägg:

Ett trimmat skägg är ett helskägg med långt hår, bara att håret är stylat så att de är i linje med formen på ditt ansikte.

Den trimmade skäggstilen kräver kontinuerligt underhåll och måste formas perfekt för att se bra ut. Det tar lite tid för folk att lära sig att trimma skägg och mustasch för att få det perfekta utseendet, men när de väl bemästrats finns det inget snyggare.

4- Andsvansskägg:

Maskulint och extremt snyggt är de två orden som definierar andsvansskägget. Ankstjärtsskägget har fått sitt namn från ankans svans eftersom det när det stylas ser likadant ut. Ankstjärtskägget är kort på sidorna och hårlängden ökar när du når hakan i ansiktet.

5- Chevron Beard:

Om du vill göra ett subtilt intryck med minimal ansträngning är chevronskägget något för dig. Skägget har stil har en tjock mustasch som täcker din överläpp och sedan böjer sig ner en bit över kanten, vilket ger dig en väldigt maskulin look.

Skägg kan stylas på många sätt, från kort hår till långt, från kantiga till böjda former. Allt beror på hur din ansiktsstruktur är och begränsningen för hur du vill styla den.

Latest Stories