Fri expressleverans - 1 till 2 arbetsdagar

Män kommer att hålla med om att det kräver mycket ansträngning att hålla skägg. Det är moderiktigt, tufft och djärvt. Ändå, om du inte tar hand om det ordentligt, kommer det inte att vara länge. Vanligtvis odlar killar bara skägg men är omedvetna om behovet av skäggvård. Här är de sju vanligaste problemen du kan stöta på när du försöker få ett tjockt skägg.

Klåda:

Kliande skägg

Sommartid gör skägget värre på grund av den höga värmen och svetten. Det är vanligt att svett tolereras, vilket orsakar obehag. Detta obehag orsakas av torr hud under skägget på sommaren. Aloe Vera gel är otroligt återfuktande och avslappnande för huden, vilket gör den idealisk för denna användning. Det kommer nästan omedelbart att lindra irritationen och lämnar inga rester efter sig.

Mjäll på skägget:

Även om du kanske tror att mjäll aldrig skulle påverka ditt skägg, så kan det. Mjäll är inte bara ett problem för hårbotten; det kan också utvecklas i ditt skägg som ett resultat av torr hud, hårt väder eller till och med stress. För lindring, använd skäggolja eller serum.

Skägghud som är torr:

Ditt skägg kommer så småningom att torka ut och bli segt. Nästan varje dag påverkar element inklusive damm, fukt och temperatur att ditt skägg blir torrt. För att undvika detta, leta efter sulfatfria skäggtvättar och balsam, samt naturliga alternativ.

Stinky Beard:

Otillräcklig hygien är ibland källan till detta tillstånd. Att underhålla ditt skägg är avgörande, och du bör göra det till en praxis att tvätta det var 6:e ​​timme eller så. Du kan känna dig orolig i vissa sammanhang om du har ett stinkande skägg. Välj ett sulfatfritt balsam två eller tre gånger i veckan för att neutralisera lukten, och oljerika lotioner och skäggbehandlingar om det finns.

Skäggtrassel:

Även om vilda skägg är attraktiva och lockande, kan de ge dig ett obehagligt och ohygieniskt utseende. Ansiktshår blir svårare att kontrollera när ditt skägg blir större. Borsta håret ofta när det är blött och undvik att borsta det när det är torrt för att få en ren och subtil look.

Acne:

Även om skäggodling skyddar din hud från föroreningar och solljus, kan det också orsaka akne hos män med känsligt hår. Detta kan vara försvårande och klåda kan göra saken värre. Bakterier som ansamlas runt hårsäckar och inåtväxande hårstrån kan öka irritationen, vilket resulterar i svår akne.

Skägg med plåster:

Allas skägg är olika, och varje vävares skäggväxt är olika. Medan vissa människor har små problem med att växa långa, läckra lockar, kämpar andra för att göra sitt bröd tjockare och starkare. Oavsett om du har lätt för att växa ditt skägghår, kommer det att finnas tillfällen då det växer långsamt eller inte alls. Lyckligtvis finns det en mängd olika ansiktshårkomplexvitaminer, såsom skäggvård och föryngrande hårvårdsprodukter, som kan hjälpa dig att påskynda processen.

Mr Beard Sweden kan enkelt förse dig med skäggvårdskit och tillbehör av högsta kvalitet. De uppskattar den tid och det arbete det tar att odla ditt skägg och kommer att göra allt för att se till att din upplevelse av deras produkter och tjänster är så bekväm som möjligt.

Latest Stories