Fri expressleverans - 1 till 2 arbetsdagar

Det viktigaste att förstå när det gäller skägg är att du måste odla skägg. Till att börja med hjälper skäggborstar till att exfoliera huden under skägget, ta bort döda hudceller och förhindra ytterligare skalning. Att kamma skägget varje kväll hjälper dessutom till att bibehålla dess hälsa och hanterbarhet över tid..

Få människor klarar av den mödosamma processen att få ett tjockt, långt och läckert skägg. Det finns flera pinsamma ögonblick och yttre bedömningar längs själva resan. Men de som framgångsrikt avslutar sin resa och uppnår sina mål har en fantastisk ansiktsutsmyckning att bära med stolthet i slutet.

Att vara självsäker och känna sig vackrare kan båda förbättras av att ha ett välskött och långt skägg. Du kan odla ditt drömskägg med hjälp av ett skäggväxtserum, vilket hjälper dig att öka ditt självförtroende och din självkänsla.

Det finns flera saker som killar som är på en tillväxtresa eller som överväger att göra det måste ta hänsyn till. Det skulle vara en underdrift att påstå att det krävs hängivenhet för att upprätthålla ett långt skägg. Nedan följer de bästa skäggtillbehören från Mr Beard Shop Sverige som hjälper till att växa skägg i rätt process:

  1. Skäggväxt-kit

Skäggväxt-kit

Det här paketet innehåller produkter som uppmuntrar en hälsosam, glansfull skäggväxt, väcker vilande hårsäckar och startar en riktig utveckling av skägget. Allt du behöver är Beard Growth Kit, som med regelbunden användning kan hjälpa dig att odla ett skägg som gör männen avundsjuka. För att få det perfekta skäggiga utseendet ska du följa denna kur dagligen. Alla goda saker tar tid.

  1. Activator Serum för skäggväxt

Activator Serum för skäggväxt

Att ett skäggväxterum främjar hårväxten är en av dess viktigaste fördelar. Serumets komponenter hjälper till att öka blodflödet till hårsäckarna, vilket uppmuntrar hårväxten. Serumet har också näringsämnen som matar hårsäckarna och förser dem med de råvaror de behöver för att skapa friskt hår.

  1. Professionell sax uppsättning

Du kan ta bort trimmern när skägget fortsätter att utvecklas och mogna. Du kan ge ditt ansikte lite mer struktur genom att trimma dina polisonger kortare än resten av skägget. Detta kommer att förhindra att sidorna av ditt skägg böljar ut. Vissa killar gillar denna stil, och i så fall fortsätter du helt enkelt att trimma de kluvna topparna samtidigt som du behåller volymen och längden.

Professionell sax uppsättning

Eftersom olika delar av skägget utvecklas i olika takt är det också viktigt att bibehålla symmetrin. Du måste trimma och forma den längre sidan för att ge den kortare sidan en chans att slåss om den ena kinden är lång och tjock men den andra har släpat efter..

Slutsats

En tillfredsställande aspekt av att odla skägg är att ta hand om det. Det är viktigt att slutföra konstverket i ansiktet och upprätthålla dess hälsa och välbefinnande. Kom ihåg att varva ner och njuta av proceduren. Slutligen, och viktigast av allt, njut av ditt skägg och/eller din mustasch. Du odlade inte ett skägg för dig själv för att hålla det dolt.

Latest Stories