Fri expressleverans - 1 till 2 arbetsdagar

Introduktion: För varje man som ser anständig, snygg och välvårdad ut är en daglig rutin som kräver ansträngning och engagemang. Och som en hälsorutin är ett grooming-kit nödvändigt som säkerställer att allt som görs ger de förväntade resultaten.

Dessa är viktiga saker i en mans grooming kit.

  1. Exklusivt 6-i-1 rakapparatsats

För de flesta om inte alla män är ansikts- och annan hårväxt benägen att växa snabbt efter varje rakning. Det kräver ett rakkit för hårborttagning. Raksatser har flera föremål som en del av grooming-satsen som skäggtrimmers, rakapparater, ansiktsborstar, näshårstrimmers, ansiktsmassageborstar, rakhuvudsskydd, rengöringsborstar för rakapparater, aftershave-spray och en USB-laddningskabel.

  1. Exklusiv skäggplattång

Skäggplattång är verktyg som håller skägg och polisonger levande och attraktiva. Jämna ut, räta ut och platta ut övervuxet hår.

  1. Mr Elegant Retro Rak Set

När man tittar på rakhyvlarna är hygien och säkerhet avgörande. Rostfria rakhyvlar och hygienförbättrande borstar är nödvändiga.

  1. Skäggtillväxtkit

Ett skäggväxtkit är det bästa sättet att behålla och underhålla skägg och ansiktshår. Tillväxtsatsen täcker varje detalj angående dina skäggbehov och dess underhåll.

  1. Ansiktstvätt

En ansiktstvätt är ett ansiktshudföryngrande föremål som fyller på dess livlighet och ungdomlighet. Ansiktstvätt tar bort död hud, täpper till porer, rengör smuts och fyller huden med livsviktiga näringsämnen. En ansiktstvätt är avgörande för att återhämta sig från de dödliga effekterna av föroreningar och bromsar synliga tecken på åldrande i ansiktet.

  1. Professionell 6-i-1 skäggtrimmerset

För de flesta män börjar en skönhetsvård med ansiktshår. När du har en 6-i-1 trimmer kan du trimma skägg, hår, näsa och öron med precisionsstyrda mm löstagbara blad för varje ansiktsområde.

  1. Aktivatorserum för skäggtillväxt

Medan vissa män är angelägna om mindre ansiktshår, är ansiktshår för andra män en trendig symbol för frisk manlighet och gener. Och så, skäggolja är en nödvändighet för vissa män. Att odla friska skägg kräver ansträngning i hygien och hängiven omsorg att underhålla. Skäggolja har ett aktiveringsserum för sund och jämn skäggväxt.

  1. Solskyddsmedel

Vi gillar alla att uppleva resor då och då. Ändå skiljer sig vädermönster globalt. Solskyddsmedel skyddar huden från för mycket exponering för UV-strålar och andra skadliga biverkningar av global uppvärmning.

  1. Hårolja & Spray

Hårolja och spray är viktiga för att hålla det klippta och klippta håret skarpt och intakt. Efter en frisyr i önskad stil håller hårolja håret elegant ett tag.

  1. Professionellt saxset

Du kan vara din frisör på semestern och hemma. Saxset har en rengöringsduk, tunna sax, nackborste, hårnålar och kniwkam som du får total kontroll över din skäggvårdsrutin.

Slutsats

En mans grooming-kit kan förändras med säsongsskiften eftersom vissa produkter är säsongsbetonade. För män medvetna eller stora på friska skägg, https://mrbeard.se/ gör att ditt skägg växer snabbare.

Latest Stories