En komplett guide om 7 naturliga sätt att odla ett skägg snabbare

Den kompletta guiden för att naturligt stimulera tillväxten av ansiktshår, “7 sätt att få ett skägg att växa snabbare”

Det är möjligt att de som inte har ansiktsbehåring tror att det är enkelt att odla skägg. Med tanke på att håret växer naturligt bör det också vara naturligt att välja den perfekta skäggstilen och formen. Men som alla som har försökt odla skägg kan bekräfta är det inte alltid lätt. Du kan göra några saker för att påskynda processen och se till att ditt skägg blir så fint som möjligt när det äntligen växer in. För de bästa tipsen för att förbättra skäggets utveckling kan du fortsätta läsa. Motion förbättrar blodflödet, vilket kan påskynda processen. Att minska stress uppmuntrar också till ökad skäggväxt.

Det finns inga enkla sätt att få ett fullskägg på bara några dagar, oavsett hur mycket alla vill höra om hur man odlar ett fullt, vackert naturligt skägg. Ett fullskägg kan inte uppnås genom att magiskt producera mer testosteron. Att använda tålamodet att låta det växa ut är en avgörande del av att veta hur man odlar ett bra skägg.

 Den första dagen börjar stylingen. Du vill vara helt säker på att du har alla nödvändiga instrument och att du använder naturlig olja för att hjälpa till under den första tillväxtperioden. Du behöver en elektrisk rakhyvel, en skäggtrimmer (eller skäggsax om du föredrar det) och produkter för skägghårvård, såsom balsam, kam, skäggtvätt, schampo, kokosolja och annan utrustning för herrvård.

On the first day, styling begins. You want to be absolutely sure you have all the necessary instruments and that you're using natural oil to help during the initial growth period. You'll need an electric razor, a beard trimmer (or beard scissors if you prefer) and beard hair care products, such as conditioner, comb, beard wash, shampoo, coconut oil and other men's grooming equipment.

Här är 7 sätt att få skägget att växa snabbare:

Hemligheten är en hälsosam kost: - För din kropp och ditt skägg är en välbalanserad och näringsriktig kost också viktig. Hårväxten gynnas av vitamin B och D. Därför kan du påskynda en sund tillväxt genom att inkludera livsmedel som innehåller dessa vitaminer i din kost. Vitamin D och A finns i riklig mängd i fullkorns spannmål, fisk, ägg, nötter och kött och är kända för att stimulera hårets utveckling och förbättra hårets kondition. För en hälsosam hårutveckling bör du ta vitamin B, C och E. Dessa vitaminer ingår i de bästa hårväxtprodukterna som finns på marknaden för närvarande.

Daglig motion: - Regelbunden motion bidrar till att bevara hälsan. Dessutom kommer ditt skägg säkert att gynnas av det. Motion ökar blodcirkulationen, vilket uppmuntrar hårsäckarnas tillväxt. Det ökar produktionen av testosteron. Detta stimulerar i sin tur skäggväxten.

Din mest betrodda sömnpartner:- För att skägget ska kunna växa måste du få tillräckligt med vila. Ett hälsosamt sömnmönster förnyar cellerna och hjälper till att avlägsna gifter från systemet. Dessutom förbättrar det testosteronproduktionen, vilket ytterligare förbättrar hårväxten. Faktum är att en studie slutgiltigt har visat att sömnbrist bromsar skäggväxten.

Undvik att röka: - Rökning har många hälsoeffekter. Dina möjligheter att odla skägg påverkas också negativt. Dina chanser att få ett bra skägg är obefintliga eftersom många kemikalier i tobaksrökning orsakar DNA-skador och till och med inflammation. Dessutom påverkas blodcirkulationen, vilket minskar flödet av näringsämnen till hårsäckarna. Sluta följaktligen genast att röka om du vill ha en underbar och frisk mane.

Ta bort stressen genom att städa: - För att skägget ska växa ordentligt måste huden vara ren. Inåtväxande hår och dålig skäggväxt orsakas av att fukt, smuts och föroreningar täpper till hudens porer. Din hud måste vara väl exfolierad, helst med varmt vatten. Det kommer att rensa porerna. Ditt skägg kommer att vara redo att växa och frodas efter att ha använt en ansiktstvätt för att tvätta bort smuts och döda hudceller från ytan.

Glöm aldrig bort att återfukta: - Efter en grundlig rengöring får du aldrig glömma att återfukta huden. Ett välmående och frodigt skägg brukar följa en frisk och återfuktad hud. Efter att ha tvättat ansiktet kan du försegla fukten genom att använda naturliga lotioner och oljor. Var bara försiktig så att du inte överanvänder det och ytterligare täpper till porerna med hjälp av fuktkräm.

Skär inte av: - Låt skägget vara otrimmat! Om du vill ha långt hår bör du motstå lusten och låta naturen ha sin gång om du vill ha långt hår. Håll utkik efter precis alla tecken på en allergisk reaktion om det har gått mer än fyra veckor sedan du senast rakade dig eller skötte ditt ansikte. Till exempel kan klåda runt hårsäckarna på utsatt hud vid större hårlängder i ansiktet tyda på fukt från irritation.

För ytterligare vägledning och skäggvårdsprodukter är det bästa alternativet att besöka http://mrbeard.se/. Vi erbjuder fantastiska idéer och lösningar för att hjälpa dig att förbättra skötseln av ditt skägg och få det att växa snabbare.

Tillbaka till blogg