Fantastik elektrisk trimmer

Letar du efter den professionella skäggtrimmern? - Mr. Beard. är det rätta alternativet för dig

Killar försöker visa upp sina stilar med sina vältrimmade skägg. Medan vissa gillar att få salongbehandling, föredrar andra att trimma skägg hemma. Men att välja rätt skäggtrimmer är en utmaning för många män. Mr Beard har kommit med goda nyheter till män som är medvetna om sitt skägg. Det är en av de pålitliga plattformarna för att hitta de mest innovativt designade skäggtrimmarna.

Skäggtrimnings- och grooming kit

Dra nytta av fri frakt och rabatter-

Mr Beard har en samling professionella standardskäggtrimnings- och skötselsatser. Tro dock aldrig att du måste gå över din budget. Du har chans att få upp till 50 % rabatt på produkterna.

Dessutom kommer du att spara mer varje gång du gör en beställning. Du behöver inte betala fraktavgiften hos Mr Beard. När du har lagt din beställning får du produkten inom 1 till 2 dagar. Mr Beard är också mycket bekymrad över kundservice och löser dina frågor utan dröjsmål.

Grooming kit som varje man drömmer om-

6-i-1 skäggtrimmerkit-

Mr Beard vet att du gillar att få flera lösningar från ett enda paket. Det är därför den har inkluderat 6-i-1 skäggtrimningssatsen i kollektionen. Vad får du i paketet?

  • Skäggrakapparat
  • Trimmer i full storlek
  • Kroppshårstrimmer
  • Näs- och öronhårstrimmer
  • Designtrimmer
  • Precisionstrimmer

Således kan du välja detta kit och använda rätt grooming-enhet för dina behov. De vattentäta, lättstädade trimmarna har vassa blad och en LED-display. De batteridrivna systemen gör din trimningsuppgift enklare.

Skäggplattång

Du gillar inte ditt krulliga skägg. Men långa skägg har naturligtvis dessa problem, och det är därför du kan köpa en skäggplattång från Mr Beard. Ditt skägghår kommer att vara under din kontroll.

Du kan räta ut lockigt hår och platta till sidohår. Den avancerade skäggplattången fungerar snabbt och orsakar inte skador på din ansiktshud. Baserat på hårets tillstånd kan du justera temperaturläget. Kabeln låter dig vrida enheten åt alla håll.

Skäggtillväxt kit-

Tjockt skägg är alltid något varje man vill ha. Men vissa killar hittar kala fläckar och tunt skägg i ansiktet. Mr Beard har tagit bort deras bekymmer med skäggtillväxt kittet. Inom 5 till 6 månader kommer du att hitta ditt ansikte täckt med skägg. Skäggtillväxtpaketet innehåller ett antal föremål som en derma roller, aktivator serum, desinfektionsmedel och kam.

Rollern aktiverar dina hårsäckar i ansiktet, medan serumet ger dem näring. Saneringsmedlet är användbart för att rengöra dermarollern. Dessutom kan du använda kammen regelbundet för att ta hand om ditt skägg. Genom att använda rollern 2 till 3 gånger i veckan får du resultatet. Men raka inte skägget när du använder skäggodlingspaketet.

Således kommer du att ha flera lösningar från en enda plattform - Mr Beard. Dessa skäggprodukter finns tillgängliga till ett rimligt pris.

Tillbaka till blogg