Tillbehör som är ett måste för skäggvård

Tillbehör som är ett måste för skäggvård

Tillbehör som är ett måste för skäggvård

Du har turen att vara en modern kille som lever i modern tid. Så varför inte använda avancerad grooming-teknik till din fördel? Du kan ta dig igenom din vardagliga rutin, känna dig ren, dofta fräsch och se fantastisk ut, genom att fylla på med några viktiga groomingsaker för män.

Här är listan:

Sax för skötsel

Varje skäggig killes grooming arsenal bör innehålla en vass grooming sax. Grooming sax ger större precision och kontroll än trimmers, som är snabbare och enklare att använda. Som ett resultat är de bekväma för att styla ditt skägg och ta bort de besvärliga kluvna topparna. Och om du är en mustaschkille, är det praktiskt taget nödvändigt att trimma saxar för att bevara ditt magnifika ansiktshår.

Med grooming sax, som med det mesta i livet, får du vad du betalar för. Så, plocka upp en bra uppsättning pincett i rostfritt stål för att få det bästa ansiktshår du någonsin haft.

Hårklippare

Kanske är du i en ekonomisk kris. Det är möjligt att du inte kommer att kunna lämna ditt hem. Oavsett orsaken till din oförmåga att träffa en frisör, kommer en bra uppsättning hårklippare att komma väl till pass just nu. Det är vansinnigt enkelt att ge dig själv en buzz cut med lågt underhåll, och det kommer att spara massor av tid och pengar. Dessutom hjälper hårklippare till att trimma persikoludd runt nacken.

Hårkam

För varje skäggman eller mustasch är en kam ett måste. De tar bort knutar och trassel, hjälper till med styling av olika produkter och håller ditt skägg snyggt och trimmat. Om ditt skägg är kort eller medellångt kan du förmodligen komma undan med att bara använda en hårborste, men om du vill ha större volym och längd måste du vänja dig vid att använda en kam.

Skäggplattång

En skäggplattång är effektivare än oljor och balsam för personer som kämpar med ett lockigt, grovt eller frasigt skägg. De är också mycket skonsammare mot din hud än att använda en hårtork för att torka skägget. Ännu bättre, skäggplattång kan användas på både ditt hår och ditt skägg.

Skäggolja

Beard oil is essential if you want your beard grooming experience to be hassle-free. Beard oil works superbly since it moisturizes your hair follicles, calms them down, and acts as a styling agent.

Skäggtvätt

Använd en mild skäggrengöring. Starkare rengöringsmedel, som kroppstvättar och vanlig tvål, kan ta bort skäggets naturliga oljor. Eftersom vanliga ansiktsrengöringsmedel inte skapas med hår i åtanke, kan de också torka ut ditt skägg och ta bort det från dess naturliga oljor. Använd i stället ett naturligt rengöringsmedel som passar både ditt ansikte och ditt skägg.

Skäggbalsam

Efter varje rakning är ett aftershave-balsam ett måste. Du kommer inte att uppleva den stickande känslan om du använder ett balsam istället för en alkoholbaserad aftershave. En balsam är också mycket mer återfuktande och närande, vilket din hud behöver efter varje rakning.

Avslutning

Det tar tid och omsorg att ansa skägget ordentligt. Men dessa utmärkta skäggprodukter och kit kan hjälpa dig att odla ett tjockt, friskt och attraktivt skägg.

Tillbaka till blogg