Fri expressleverans - 1 till 2 arbetsdagar

En introduction

Vi kan alla erkänna att en man med bra skötsel är beundransvärd. Om en man tar väl hand om sig själv kommer kvinnor att märka det. Därför bör män veta hur de ska sköta sig själva.

För att få ut det mesta av din grooming-upplevelse, oavsett om du har tidigare erfarenhet av skäggtrimmer, måste du lära dig hur du trimmar skägget med en skäggtrimmer.

Många fattiga män som hade börjat sitt skäggväxtäventyr hade gett upp det eftersom de inte kunde leva upp till livsstilsstandarderna, vilket hindrade dem från att odla skägget till sin fulla potential. Det borde vara självklart att liknande individer skulle vara mer benägna att ge upp sina livsmål alldeles för tidigt vid första tecknet på en motgång. Den här bloggen kommer att vägleda dig om hur du kan sköta ditt skägg med en trimmer med några utmärkta tips.

Bästa tipsen för att sköta skägget med Mr. Beard-trimmern

  1. Investera i skäggvårdsprodukter.

Om du menar allvar med att odla ett vackert skägg måste du köpa de viktigaste sakerna för skäggvård.

Investera i skäggvårdsprodukter

Skäggbalsam, skäggolja, skäggkam och skäggtillägg är de fyra viktigaste skäggvårdsprodukterna för ett bra och friskt skägg (valfritt).

  1. Skäggolja kan återfukta och bibehålla ett friskt skägg efter användning av en trimmer.

Applicera skäggolja en gång om dagen, omedelbart efter att du klivit ur duschen.

skäggolja

Torka av skägget med en ren trasa innan du applicerar det, så att det blir fuktigt men inte genomdränkt. Använd en hårtork sparsamt eftersom värmen från torktumlaren kan torka ut ansiktshåret och göra det trådigt.

Istället för att bara applicera den i hårspetsarna, lägg några droppar på handflatan och massera in dem i huden under ditt fuktiga skägg.

  1. Trimma aldrig ett vått skägg.

I synnerhet bör ett fuktigt skägg inte klippas. Det beror på att ett fuktigt skägg vanligtvis är längre och att trimning kan leda till att du rakar bort mer hår än du tänkt dig. Se därför till att skägget är torrt innan du trimmar det.

Om du gör misstag när du trimmar skägget kan det fördröja tillväxten med flera månader.

  1. Fokusera på att trimma din halsringning.

Sätt ett finger horisontellt ovanför adamsäpplet för att få en perfekt skägghalsring. Skär sedan ett vertikalt band under denna linje. Ta dig fram till en hand under käklinjen innan du går tillbaka till mitten och går till den andra sidan. Man kan undvika detta steg om man har skäggstubb, eftersom halslinjen är väsentlig när man trimmar ett fullskägg.

  1. Forma din mustasch.

Du kan trimma mustaschen så att den matchar skäggets längd eller låta den vara lite längre för att den ska sticka ut mer. Få sedan en fin, skarp läpplinje genom att stänga munnen och flina. Om du behåller en snygg mustasch och trimmar botten kan du skapa en 1 mm perfekt linje över dina läppar (utan trimmerkam).

Om du vill få ut det mesta av ditt skägg kan Mr Beard hjälpa dig. De garanterar en tillfredsställande och pålitlig upplevelse när du använder deras tjänster och erbjuder förstklassiga skäggunderhålls- och skötselprodukter.

Latest Stories