Beard Rollers för skäggväxt

Vilka är fördelarna med Beard Rollers för skäggväxt?

Du kanske letar efter metoder för att påskynda skäggväxten om ditt skägg inte utvecklas så tjockt och helt som du skulle vilja.

Derma rollers, som länge har använts för att bota rynkor, stora porer och akneärr, har nyligen vunnit popularitet bland män. Micro-needling är termen för denna aktivitet. Det yttre lagret av huden punkteras av små nålar av rostfritt stål eller titan inbäddade i rullar under mikronålning, vilket uppmuntrar hudens skapande av kollagen.

Hårväxt kan också underlättas av användningen av derma rollers, eller (beard rollers som det ofta kallas) med andra produkter, mestadels. Lär dig mer om derma rollers och hur du använder dem i följande avsnitt i den här artikeln.

Hur hjälper Derma Rollers med skäggtillväxt?

Micro-needling har en bevisad meritlista för att förbättra hudens hälsa. Till exempel kan micro-needling förbättra skägghårväxten genom att öka näringsrikt blodtillförsel till området och utlösa kollagen- och keratinbildning. Både frisk hud och frisk hårutveckling är beroende av god cirkulation. Dessutom kan stamcellsutvecklingsfaktorer aktiveras av derma rolling.

Lär dig om de åtta fördelarna med att använda en derma roller på ditt skägg innan du bestämmer dig för om du ska inkludera den i din dagliga regim:

Fördelar med Beard Roller

  • Stimulerar hårväxt: Beard Roller kan uppmuntra tillväxten av ansiktshår. Att använda en dermaroller gjord för skägg är det enklaste sättet att utföra en behandling som ofta utförs av estetiker och hudläkare hemma. Ditt ansiktshår kan utvecklas och fylla i kala fläckar med veckopass. Ditt skäggs tjocklek kan variera beroende på dina gener, hormoner och livsstilsval. Överväg att göra några ändringar i ditt sätt att leva om dina framsteg är ojämna. Upprätta en skäggderma roller-session varje vecka som en del av din skäggvårdsregim.
  • Riktad behandling: Dermarollerns förmåga att vara fokuserad där den behövs som mest är en av dess bästa egenskaper. De flesta experter rekommenderar att du skapar ett mönster som går över varje område du behandlar fem till sju gånger. Använd ditt ansikte som hävstång, gnugga skäggdermarullen över din hud och ansiktshår i raka linjer eller med jämna, diagonala rörelser. Vrid eller vrid inte trumman när nålarna är i kontakt med huden. För att uppmuntra ojämn hårväxt att fylla i, försök att avstå från att överbehandla dessa områden. Undvik att rulla över ett givet område mer än sju gånger under en enda mikronålningsprocedur. Fördelar med behandlingar, såsom utveckling av hår i regioner där det nu är sparsamt täckt, måste också ta tid för din hud att återhämta sig från dem.
  • Kollagen- och keratinproduktion: Varje session med skäggderma-rullning ökar keratinnivåerna, som är relaterad till hårutvecklingscykeln, och kollagen, som är relaterad till hudcellsomsättningen. Microneedle ditt skägg minst en gång i veckan för att hålla en snabb förnyelsehastighet. Medan skäggvårdsprodukter kan förändra hur ditt ansiktshår ser ut och känns direkt, kan det ta upp till tre månader för ditt skägg att växa betydligt och ännu längre; se de fulla effekterna av att använda en derma roller på ditt skägg.

Att använda en beard roller är ett prisvärt och enkelt sätt att uppmuntra skäggväxt hemma utan att göra dyra utflykter till frisersalongen eller en hudvårdspersonal. Det ökar bildningen av keratin och kollagen och cirkulerar mer blod. Micro-needling är ett av de mest effektiva sätten att främja hårväxt, även om det kan ta lite tid att börja verka.

I många foruminlägg berömmer killar de fantastiska resultat de har fått med pärlrullen, som också har vetenskapligt visat sig främja hårväxt i ansiktet.

Tillbaka till blogg