Fri expressleverans - 1 till 2 arbetsdagar

Det finns ingen större välsignelse än att ha en härlig mustasch och skägg! Ett välskött och välvårdat skäggigt ansikte påminner oss om maskulinitet, styrka och en välvårdad personlighet! Här är några skäggvårdsprodukter som du kan använda för att göra ett hälsosamt paket av ett skäggvårdskit.

Skäggprodukter som är ett måste är bland annat följande.

Skäggvax: - Det är först och främst viktigt att få ett bra skägg när det gäller form, känsla och form. Med skäggvax får du exakt denna typ av trefunktionstjänst. Med denna skäggprodukt kan du bevara skäggets värdighet och styrka samtidigt som du behåller dess bästa version! Med vaxet kan du styla ditt hår samtidigt som du får lite näring i processen.

Skäggolja: - Trots all styling och alla kemikalier som vårt hår utsätts för är det viktigt att vi tar väl hand om det. Skäggolja i ditt skäggväxtkit är viktigt om ditt mål är att få skägget att växa i volym. Det är nödvändigt att applicera skäggolja för underhåll och främja tillväxten av ett tjockt och tätt skägg. Skäggolja förbättrar hårets textur om du lider av torrt eller strävt hår.

Skäggschampo: - På samma sätt som schampo för hår är skäggschampo endast avsett för skägg och mustasch. Ansiktshåret får mer arbete och föroreningar än huvudhåret. Vi behöver schampon enbart för skägg och mustasch. Vår rekommendation är att använda något som ger ditt lilla inåtväxande hår lite tyngd och vård också. Våra tips på bästa skäggschampon som bör ingå i ditt skäggkit. 

Skäggschampo

Skäggbalsam:- Hur tvättar du ditt hår efter schamponering? Balsam som är djupgående och vårdande! Du behöver rätt balsam för att kamma skägget och forma det senare. Se också till att ditt skägg är väl omhändertaget med ett skäggkam- och balsamkit. Kamning sker dock först efter konditionering. Välj därför ett balsam som har en bas i en naturprodukt, till exempel olja, ägg, hibiskus osv. Det ska också vara lätt att ta bort och ska inte fastna på huden.

Trimmer: - Om du inte har en trimmer är dina alternativ två: Rakat eller orakat, oskött skägg med hudproblem. Det är just detta problem som en trimmer löser. Om du tar bort de oönskade ändarna kan du minska hårväxten, men du kan också behålla en skäggstubb, ett vikingaskägg, sidomanschetter eller ett 80-talsskägg, vad du vill. 

Skägg trimmer

Parfym för skägget: - Det kanske inte räknas som en skäggvårdsprodukt, men det förhöjer definitivt utseendet på ditt skägg. Du kan ge ditt ansiktsbehåring en extra nivå av sensualitet genom att använda en skäggparfym. Kontrollera ingredienserna för att se till att de inte är allergiframkallande.

Den bästa skäggoljan: Beroende på vad du vill åstadkomma med ditt skägg kan du använda olika typer av oljor. Det behövs mer än bara en skäggolja. Det handlar inte bara om mängden av ditt bästa skägg utan även om dess textur och hälsa. Vår rekommendation är att använda sekundär skäggolja också, som kan förstärka effekterna av din primära skäggolja.

Mr Beard kan hjälpa dig att uppnå fantastiska resultat när det gäller att odla ditt skägg. När du använder deras tjänster kan du vara säker på att du får en positiv och konsekvent upplevelse. De är kända för att tillhandahålla premiumprodukter för skäggvård och skäggunderhåll.

Latest Stories