Fri expressleverans - 1 till 2 arbetsdagar

Det är viktigt att förstå hur man rengör en skäggtrimmer. En mans grooming kit är ofullständig utan skäggtrimmer. Även för män som använder skäggtrimmer dagligen är det förvånansvärt enkelt att rengöra dem om du förbinder dig att göra det regelbundet. En välskött trimmer främjar frisk hud och skyddar dig mot olika hudsjukdomar. Så ta en titt på tipsen nedan och tänk på dem för att få ut det mesta av din skäggtrimmer.

Kontrollera om din skäggtrimmer kan användas både våt och torr:

Innan du börjar skölja din elektriska enhet, dubbelkolla att den går att skölja i första hand. Du kommer utan tvekan att bli förkyld.) Vissa trådlösa enheter är inte avsedda att användas i regn, men en snabb internetsökning efter din produktmodell ger dig den information du behöver. Se till att få en våt/torr design när du köper din nästa skäggtrimmer på sikt. Detta kommer att göra processen mycket enklare och möjliggöra en snabb varmvattentvätt för att spola enheten mellan fler rituella rengöringar. Se till att göra det efter varje användning.

Behåll den lilla borsten som följde med enheten:

Många killar slänger också den lilla borsten som följer med deras trimmer. Du kanske undrar om du någonsin kommer att använda den här lilla borsten eller om det bara är ett slöseri med utrymme. Den lilla borsten medföljer för att dra ut små hårstrån och skräp ur klipparens tänder, såväl som allt envist som inte sköljs bort, mellan eventuella skyddskammar. Detta bör göras innan trimmern blir blöt, enligt reglerna. Du kan dock använda den lilla borsten både under och efter sköljningen för att kontrollera om det finns kvardröjande eftersläpande.

Låt din skäggtrimmer lufttorka innan du förvarar den:

När du har sköljt eller rengjort den, ställ den åt sidan för att torka på en sval, torr plats innan du lägger undan den. Du riskerar att rosta eller samla ihop bakterier om du förvarar den utan att låta den torka, vilket motverkar syftet att skydda enheten och din hälsa. Håll trimmern borta från fukt och damm när du förvarar den mellan användningarna. Lägg den bara i en avsedd låda eller stoppa tillbaka den i en låda när den är helt torr.

Borsta tänderna på skäggtrimmern:

Det är också en bra idé att ha en extra tandborste till hands om den lilla borsten. Använd en ny istället för en gammal med sköra borst. När du behöver borst som är fasta och effektiva är det dags att använda dem. Borsta trimmerns tänder försiktigt en gång i veckan, eller efter var 2-3 trimning, med en tandborste doppad i handtvål eller kroppstvätt. Denna tandborste är tillägnad den löddrande uppgiften att desinficera, medan den lilla borsten kommer att användas för enkel sopning. I processen kan den också plocka upp några avvikelser. Rengör allt med varmt vatten och förvara det enligt instruktionerna.

Mr Beard kan sömlöst förse dig med skäggtrimmer av bästa kvalitet för män som inte bara får dig att se ut som en gentleman utan också är extremt lätt att rengöra och underhålla.

Latest Stories