Trimmer för män

10 tips för att använda trimmern för män!

Håret verkar vara här för att stanna, även om mode kommer och går. Åtminstone för tillfället. Och så länge som kroppsbehåring är på agendan, är kuren och utrustningen som behövs för att hålla ludd i schack också. Som ett resultat är att välja en elektrisk rakapparat eller trimmer för ditt badrumsskåp ett av de viktigaste besluten du kommer att fatta. Trimning, primning och formning är lika mycket en del av en mans dagliga rutin som en kall öl. Så, här är tio idéer för hur man använder en hårtrimmer för män.

Hår på puben:

Människor älskar att trimma under bältet, men det är viktigt att använda rätt verktyg för dina privata delar. Detta är den sista platsen på din kropp där slarvig teknik eller sämre utrustning är acceptabel. Leta efter ett företag som har en kroppshårrakapparat som kan navigera i dina nedre regioner med utsökt känslighet samtidigt som du rakar så smidigt du vill.

Rumpa:

Att trimma kan enkelt tunna ut ditt rumphår, oavsett om du har lite bakre ludd eller heltäckande hårig matta. Använd en guidekam för att uppnå önskad längd och raka på våt eller torr hud för en smidig rakning som inte lämnar dig med smärtsamma skäggstubbar nästa dag.

Hår på brynet:

Ett varningens ord: felaktig brynputsning kan tunna ut dina ögonbryn allvarligt, så fortsätt med försiktighet eftersom de där sossarna kanske inte växer ut helt om du gör ett misstag. Många män putsar sina bryn, men om du inte vill gå till en estetiker är en trimmer ditt bästa alternativ.

Hår i örat:

Många öron- och näshårstrimmers är designade för att ta bort öron- och näshår utan att haka eller dra. Att försöka dra gör ont och kan leda till hårsäcksinfektioner, och att använda sax kan resultera i smärtsamma stickningar eller skärsår. Denna mindre, lätta och vattentäta trimmer är en fantastisk investering för små hårborttagningsjobb eftersom du förmodligen föredrar tofsfria öron och näsborrar.

Hår på benen:

Män rakar sina ben i större antal än någonsin tidigare, oavsett om det är för sport, bodybuilding, tatueringsvisning eller personliga preferenser. De senaste åren har tabut kring mäns grooming bleknat avsevärt, och hur du tar hand om din kropp och dess estetik är helt upp till dig. Välj var du vill putsa och trimma eller raka dig till ditt hjärtas förtjusning.

Armhålshår:

Många män rakar sina lemmar av olika anledningar. Trimmern med flera huvuden är idealisk för att raka eller trimma armhår, oavsett om du är en tävlingsidrottare eller helt enkelt föredrar en hårfri kropp. Den är också vattentät, så du kan använda den både våt och torr.

Hår på ryggen:

Visst, kroppshårtrimmers finns tillgängliga för ensamrakare som vill hålla sitt bakhår under kontroll. Om du är redo att ta kontroll över ditt rygghår kan du enkelt använda trimmern med flera huvuden och få ut det mesta av din tid för hårvård.

Ditt sinne

Det är både punkigt och praktiskt att raka huvudet. Kortare hår är bättre om ditt hårfäste håller på att falla i glömska. Du kan trimma för att hålla sidorna täta eller raka för en slät, supersval och inget hår kvar med trimmerguidekammarna.

Hår på bröstet:

Otaliga män föredrar en slät bröstkorg, och rakning har effekten att framhäva muskeldefinitionen. Medan vissa män föredrar att vaxa, rekommenderar forskare att hoppa över smärtan och kostnaden och istället investera i en multi-task trimmer. Du kan gå hur smidigt som helst med justerbara guidekammar och premium keramiska blad, undvik skärsår, dragning och smärtsam vaxning.

Hår i ansiktet:

Du kan använda en elektrisk hårtrimmer för att få ett helt slättansikte eller för att hålla skägget i form. Med justerbara huvuden som låter dig välja önskad hårlängd, trimmer den bästa kroppshårtrimmern säkert från topp till tå.

Mr Beard kan enkelt förse dig med kropps- och ansiktshårtrimmer av bästa kvalitet samtidigt som du säkerställer en smidig och pålitlig arbetsupplevelse.
Tillbaka till blogg