Fri expressleverans - 1 till 2 arbetsdagar

Många män föredrar att hålla skägget löst. Vissa individer önskar dock att de kunde växa ett helskägg eller helt enkelt en skäggstubb men kan inte göra det. Nästan alla män strävar efter att ha ett skägg som är naturligt fylligare och friskare. Mestadels med den stigande skäggtrenden kan du se män i alla åldrar sporta olika skäggstilar. Men efter att du har odlat ett skägg måste du ta hand om det för att det ska se bra och friskt ut. För att göra det måste du hålla dig till en skäggvårdsrutin som inkluderar regelbunden rengöring och klippning av ditt ansiktshår. Att hantera ett skägg tar samma tid och ansträngning som att odla ett skägg. Så läs vidare för att lära dig om de viktigaste skäggvårdsartiklarna du måste ha.

Skäggtvål:

Det allra första steget mot hälsosam skägghygien är att rengöra det grundligt med skäggsköljning. Vanlig tvål och schampo kan tömma skäggets naturliga oljor, vilket gör det hårt. Naturliga ingredienser och eteriska oljor kan se till att ditt skägg tvättas ordentligt från rötterna och uppåt, utan att torka ut den känsliga huden under.

Olja för skägg:

skäggolja

Bortsett från rakning, kan applicering av skäggolja, särskilt de som innehåller naturliga komponenter, uppmuntra utvecklingen av ansiktshår. Dessa föreningar kommer också att återfukta huden bakom ditt skägg, vilket ofta förbises. För att hålla ditt skägg friskt och din hud glödande, leta efter skäggoljor som innehåller element som mandel, timjan, argan och geranium. Låt stå över natten efter att ha applicerat och masserat skäggolja i ditt ansiktshår.

Skäggtrimmer och sax:

Skäggsax

Du kommer förmodligen att behöva lite extra underhåll när du växer ut skägget, där du vill trimma de herrelösa hårstråna. Du kan klippa håret som har växt inåt eller är burrigt med saxen. Denna produkt bör vara en del av ditt grooming kit.

Rakhyvlar:

Rakhyvlar

Hårklippare är de bästa verktygen för grundläggande vård och skäggstyling, men du bör också rensa upp med en traditionell rakhyvel för att få en snyggast möjlig look. Skäggentusiaster vet redan att det rekommenderas att använda en dubbeleglad rakhyvel. Rakhyvlar bör föredras framför patronsystem eftersom de ger en tätare rakning för mycket mindre pengar och med en mycket mindre negativ påverkan på miljön.

Derma roller:

När du glider en dermaroller över huden genererar den små sticksår. Målet med dessa punkteringshål är att utlösa ett skadesvar i huden, vilket ökar kollagenbildningen, vilket är avgörande för en bra hårutveckling. Det kan användas för att administrera aktiva substanser för att fylla, återfukta eller främja kollagenproduktion. Det finns vissa bevis på att micro-needling kan hjälpa till med håravfall i hårbotten, vilket tyder på att användning av en derma roller kan hjälpa dig att växa ett snyggare skägg snabbare.

Mr Beard kan enkelt förse dig med skäggvårdsprodukter av hög kvalitet som gör att du får ut det mesta av ditt skägg. De bär allt som en skäggfläkt behöver, från skäggväxtsatser som hjälper dig att växa ett skägg snabbare till skäggunderhåll.

Latest Stories