Skägg trimmer

Vad händer om vi använder en annan persons trimmer?

Är det möjligt att dela skäggtrimmer? Eftersom det verkar som om olika personer har olika svar på detta ämne, måste du fråga dig själv om du har problem med att dela en skäggtrimmer med någon detta ämne måste du fråga dig själv om du har problem med att dela en skäggtrimmer med någon. För vissa är detta utan tvekan en av de mest motbjudande tankarna de någonsin haft, medan det för andra inte verkar påverka. Så låt oss ta en titt på vad delning av en trimmer innebär och om det är ett praktiskt alternativ eller inte.

perfektablad

Kan två personer använda en trimmer?

När du bestämmer dig för att dela din trimmer med en annan person, se till att du gör det ordentligt. Trimmern får inte föras över från en person till en annan utan att ha rengjorts och byts ordentligt. Detta kommer att eliminera möjligheten att någon drabbas av en infektion till följd av att mikroorganismer överförs från en person till en annan via din trimmer. Trimmerdelning har dock några negativa konsekvenser. Särskilt när det sprids på ett olämpligt sätt. Du kommer sannolikt att utveckla hudallergier om du använder dina vänners trimmer utan att tänka på hygien.

Delar korrekt:

De kan faktiskt delas för att svara direkt på frågan. Om du bestämmer dig för att göra det, se till att du gör det korrekt. Du vill inte använda en skäggtrimmer som är smutsig eller har. bakterier som kryper över den från förra gången den användes. Som ett resultat, se till att alla i familjen upprätthåller korrekt personlig hygien, inklusive fullständig rengöring och desinficering av skäggtrimmern innan du låter den användas av någon annan. Det du vill förhindra är att bara föra över skäggtrimmern från en person till en annan utan att någonsin rengöra den.

Låt oss ta en titt på vad en idealisk trimmer är och vad den kan göra:

  • Blad som är perfekta:

Rostfritt stål och titan är välkända för sin extrema hållbarhet. De kan dock orsaka en allergisk reaktion, så de är mycket önskade egenskaper. Klåda, obehag, rakknivsbränna och rakhyvlar kommer att vara sällsynta om du använder nya, vassa blad på den känsliga huden som omger kroppsområdet du arbetar med. Slöa blad är å andra sidan inte idealiska, speciellt när håret är grovt. Håren kommer att resa sig högt och håna det trubbiga bladets oförmåga. Som ett resultat, se till att dina trimmers har vassa blad.

  • Skyddar i olika storlekar:

Längden på ditt kroppshår bör vara helt under din kontroll. Detta beror på det faktum att bra trimmers vanligtvis kommer med en mängd olika skydd och tillbehör som möjliggör exakt trimning och formning. För snygga och behagliga resultat rekommenderas det ofta att man särskiljer längden på hårstrån i blygdområdet lite. Skyddar i olika storlekar håller ordning och reda och uppmärksammar ditt välskötta hår.

  • Lätt och liten:

Det rekommenderas att du använder en trimmer som är lätt och lätt att manövrera runt din kropp, ansikte, könsorgan, inre lår och andra kroppsdelar. Du vill inte ha en trimmer som är för tung, tjock eller besvärlig att hålla under långa perioder när det kommer till ditt hår.

Under en lång tid har Mr Beard försett individer med trimmers av hög kvalitet. Deras trimmer är inte bara vattentät, utan det är också en 6 i 1-kombination som enkelt kan hjälpa dig att få ut det mesta av en användning.
Tillbaka till blogg